Register to PHPLD
Lost password?

Shoppingtips på nätet

Date Added: February 15, 2012 05:23:13 PM
Author: Benny Kvist
Category: Mode och kläder

I den här artikeln presenteras någa e-butiker och shoppingsidor på nätet med ett väldigt nischat utbud.

På Dunken.se hittar du en e-butik med inriktning på rockkläder. Här hittar du ett stort utbud av t-shirtar med olika rocktryck, men även andra produkter som tex joggingbyxor, underkläder, inredning och maskeradkläder. Hos Dunken.se handlar du hos en e-butik märkt med certifieringen Trygg E-handel och en rad betalningsmetoder som betalkort och fakturering via Klarna.

En väldigt smal shoppingguide är den med temat festivalarmband. Ett festivalarmband används på festivaler som en sorts biljett som man bär hela tiden för att tydligt visa att man har betalat inträdet. Och med den stora festivalyran som råder med ett stort antal festivaler som poppar upp, främst sommartid, så finns det ett stort behov av en produkt som festivalarmband.

En webbsida vars syfte är att marknadsföra andra e-butiker som säljer kläder online är ibutik.se. Här hittar du olika e-butiker sorterat under kategorier som tex damkläder, herrkläder och t-shirts. Ta del av några utomstående recensioner innan du går vidare och handlar på nätet helt enkelt.

För dig som letar köksutrustning finns alla möjligheter på nätet. Sidan vaffeljarn.eu fokuserar just på våffeljärn samt våfflor och fungerar som en sorts miniguide. Här kan du ta del av information innan du köper ditt våffeljärn, det har du inget att förlora på.

Slutligen presenterar vi en ny helt nyöppnad e-butik som rider på Applevågen. Här kan man verkligen prata om nischat utbud då butiken endast säljer macbookladdare. I en digital värld där affärer sker online så finns det alla möjligheter för en sådan e-butik att gå riktigt bra, särskilt när det finns väldigt många anhängare av Apple och Macbook.

 
Ratings Average rating: (0 votes)
You must be logged in to leave a rating.
Comments

No Comments Yet.


You must be logged in to leave a Comment.
Statistics
  • Active Links: 386
  • Pending Links: 2
  • Todays Links: 0
  • Active Articles: 13
  • Pending Articles: 0
  • Todays Articles: 0
  • Total Categories: 20
  • Sub Categories: 0